Kylie Jenner doneert miljoen aan Australië

08 januari 2020 02:26

Ook Kylie Jenner (22) heeft een flinke donatie gedaan aan verschillende organisaties die slachtoffers van de branden in Australië ondersteunen. De cosmetica-ondernemer schonk een miljoen dollar, meldt People.

“We zouden allemaal onder de indruk moeten zijn van wat de brandweerlieden doen"

Afgelopen weekend zorgde de realityster voor ophef met een post op sociale media. Niet lang nadat ze een bericht van zus Kim Kardashian had gedeeld waarin die aandacht vroeg voor het lot van dieren in Australië, postte Kylie een foto waarin ze nertssloffen van Louis Vuitton droeg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Travis Scott niet onder indruk van halfnaakte Kylie Jenner

Een anonieme bron van E! weet te melden dat de donatie van de Kardashian/Jenner-telg losstaat van haar beruchte Instagrampost. De 22-jarige zou haar gift al in gang hebben gezet voor de commotie ontstond.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Russell Crowe maakt statement Australië tijdens Golden Globes

Ook Elton John doneert een miljoenen aan de slachtoffers van de Australische bosbranden. De Britse zanger, die een optreden gaf in Sydney, kondigde dat aan tijdens zijn concert.

"We zouden allemaal onder de indruk moeten zijn van wat de brandweerlieden doen", zei de zanger tegen het publiek. "Er zijn mensen die hun leven en huizen zijn kwijtgeraakt. En er is de toestand van de dieren. Een leefgebied van Bijbelse proporties is verloren gegaan en het is hartverscheurend. Daarom beloof ik een miljoen dollar te geven om organisaties te steunen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kylie Minogue doneert tonnen voor Australië

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!