Beeld © Instagram: @Olcay

Olcay heeft een bruidsjurk gevonden voor de grote dag

10 januari 2020 16:36

Wordt 2020 hét jaar waarin Ruud de Wild (50) en Olcay Gulsen (39) dan toch het huwelijksbootje instappen? Als het aan Olcay ligt blijkbaar wel, op haar Instagram deelt de presentatrice namelijk een wel heel bijzonder kiekje.

"Heb ik iets gemist?"

Op de foto is te zien hoe ze klaarblijkelijk haar ideale trouwjurk al heeft gevonden. Met sluier en al poseert ze voor een spiegel en het lijkt erop dat ze zo maar eens het jawoord aan haar grote liefde kan geven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay en Ruud de Wild denken aan trouwen en kinderen

View this post on Instagram

👰

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay) on

Toch weet niet iedereen binnen de relatie van deze plannen. “Euhhh, heb ik iets gemist?” vraagt Ruud zich af in een reactie onder de foto. Haar volgers vinden het maar wat leuk en ook Fred van Leer vraagt: “Lieve Olcay… Do you say yes tot his dress?”, doelend op zijn eigen programma.

Opvallend genoeg is Sandra Schuurhof ook in een bruidsjurk gespot. Zij verklapt dat de kiekjes iets met haar nieuwe programma Hart van Oranje te maken hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud de Wild en Olcay Gulsen genieten tijdens liefdestripje

Onlangs vertelden Olcay en Ruud tegenover RTL Boulevard nog dat een eventuele bruiloft zeker tot de mogelijkheden behoort, dat zie je hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!