Beeld © RTL Nieuws

Frits Wester keert na rustpauze terug bij RTL Nieuws

13 januari 2020 12:00

Frits Wester (57) is vanaf morgen weer te zien bij het RTL Nieuws, zo is zojuist bekendgemaakt. De politiek commentator liet in september 2019 weten een rustpauze in te lassen vanwege “gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol."

"Het Binnenhof en mijn collega’s heb ik wel gemist de afgelopen maanden"

“Ik ben RTL heel dankbaar voor de tijd en rust die ik heb gekregen om aan mijn herstel te werken”, aldus Frits. “Nu heel veel zin om mentaal en fysiek weer fit aan de slag te gaan, want het Binnenhof en mijn collega’s heb ik wel gemist de afgelopen maanden.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frits Wester weer thuis na verblijf afkickkliniek

“Ook hebben alle lieve, aardige en opbeurende reacties van zoveel verschillende mensen mij heel erg goed gedaan en geholpen”, zo vervolgt de politiek commentator. Frits zal vanaf morgen weer zijn werkzaamheden gaan oppakken, te beginnen als verslaggever.

Frits werd het gesprek van de dag nadat hij op 8 september in een beschonken toestand voor de camera verscheen en moeilijk uit zijn woorden kwam. Niet lang daarna lieten de verslaggever en RTL Nieuws weten dat er inderdaad alcohol in het spel was en dat Frits tijdelijk niet te zien zou zijn. “Ik neem de bezorgdheid van RTL en de kijker zeer serieus”, vertelde Frits destijds. 

Vanavond zal de politiek commentator te zien zijn aan tafel bij Eva Jinek. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frits Wester last rustpauze in bij RTL Nieuws

Frits heeft na het voorval een rigoureus besluit genomen en verbleef een maand in een afkickkliniek, tegenover RTL Boulevard vertelde hij openhartig over zijn verblijf. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!