Beeld © YouTube: @monicageuze

Monica kan niet omgaan met vertrek Lars Veldwijk

14 januari 2020 16:39

Het is een moeilijke periode voor Monica Geuze (24). De YouTube-ster heeft namelijk afscheid moeten nemen van haar ex-vriend Lars Veldwijk (28), die voor minimaal een jaar naar Zuid-Korea vertrekt. “Ik weet niet hoe ik er mee om moet gaan”, vertelt ze geëmotioneerd in haar eigen vlog.

"Ik heb me wel eens beter gevoeld"

In haar weekvlog is te zien hoe zwaar Monica het vertrek van Lars vindt. De voetballer heeft namelijk besloten om naar Zuid-Korea te verhuizen, zo vertelde ze eerder al in een Q&A op haar Instagram. “Ondanks dat het een leuke dag was op werkgebied, heb ik niet echt veel gefilmd”, begint ze. Eerder in de video vertelde ze al dat het een moeilijke dag voor haar zou worden, omdat Lars, haar ex-vriend en vader van dochtertje Zara-Lizzy, vertrekt. “Ik heb hem net naar Schiphol gebracht en hij gaat dus voor minimaal een jaar naar Korea.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Monica Geuze naar Zuid-Korea en laat dochtertje achter

“Het is gewoon zo’n raar en dubbel gevoel”, bekent de presentatrice. “We waren natuurlijk al uit elkaar, maar hij is wel de vader van Zara-Lizzy.” De verhuizing zorgt ervoor dat Monica er een tijdje alleen voor komt te staan, want verhuizen is geen optie, zo vertelde ze eerder al. “Ik vind het gewoon een lastige situatie en weet niet zo goed hoe ik er mee om moet gaan. Ik gun Lars zijn carrière, maar het heeft natuurlijk ook consequenties voor mij én voor onze dochter. Dus dat vind ik wel lastig”, besluit ze geëmotioneerd.

Maar Monica gaat niet bij de pakken neerzitten: “Het enige wat ik kan doen is positief blijven, maar ik heb me wel eens beter gevoeld”, verzucht ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze over breuk met Lars Veldwijk: 'Doodzonde'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!