Beeld © YouTube: @RodanyaKelsey

Temptation-Rodanya openhartig over gezondheidsklachten

15 januari 2020 14:06

Voormalig Temptation Island-deelneemster Rodanya deelt haar gehele zwangerschap uitvoerig met haar Instagram-volgers en YouTube-abonnees. Door middel van haar vlogs deelt ze alle ups, maar ook zeker alle downs van haar zwangerschap. En downs, die zijn er zeker.

"Dat heeft heel wat bijwerkingen gehad"

Onlangs werd bekend dat de realityster een aangezichtsverlamming heeft en hiervoor flink wat medicijnen moet slikken. In haar nieuwste vlog vertelt ze dat het nu een stuk beter met haar gaat. “Ik ben net klaar met mijn kuur, ik moest prednison slikken. Dat heeft heel wat bijwerkingen gehad. Nachten niet slapen, opvliegers. Maar ook hoofdpijn en hartkloppingen, eigenlijk alleen maar als ik ging slapen”, vertelt ze. Ook had ze vaak last van een harde buik en krampen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo ging babyshower Temptation-Rodanya eraan toe

Het zorgt ervoor dat ze extra oplet en vaker het ziekenhuis bezoekt. Gelukkig heeft ze te horen gekregen dat het allemaal goed gaat met haar nog ongeboren zoontje. Het is voor Rodanya nu zaak om te stoppen met de prednison. “Daar moet je lichaam ook weer van afkicken, als ik het goed heb begrepen.” De voormalig Temptation Island-deelneemster legt uit dat haar lichaam nu echt een boost nodig heeft. “Vooral omdat ik over anderhalve week uitgerekend ben. Ik heb wel gedacht aan laten inleiden of laten strippen.” Maar helaas is dit niet mogelijk omdat er nog geen sprake is van ontsluiting, verzucht ze.

Gelukkig trekt de aangezichtsverlamming langzaam maar zeker weg. “Ik heb wel het gevoel dat het minder is geworden. Als ik knipper gaat mijn linkeroog iets meer mee”, doet ze voor. Ook kan ze veel beter haar neus ophalen en heeft ze meer beweging in haar mond. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verleider-Danicio reageert op zwangerschap Rodanya

Ondanks dat Rodanya en Morgan nu hun eerste kindje verwachten, leek hun toekomst na hun Temptation Island-deelname een stuk minder rooskleurig. Baby daddy Morgan vertelde in Temptation Gossip zelfs nog dat hij vond dat Rodanya zichzelf voor schut heeft gezet:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!