Beeld © Instagram: @dominiqueschemmekes

Anouk en Dominique vieren bijzondere liefdesmijlpaal

16 januari 2020 14:22

Anouk (44) en haar vriend Dominique hebben alle reden voor een feestje. De twee staan stil bij een bijzondere mijlpaal; ze zijn alweer vijf jaar dolgelukkig samen.

"Jullie zien er echt heel gelukkig uit"

Dominique deelt op zijn Instagram een zoet kiekje van hem en zijn grote liefde. De twee zijn zichtbaar op elkaar ingespeeld; zelfs de kledingkeuze is op elkaar afgestemd. “Vijf jaar samen met de liefde van mijn leven”, schrijft Dominique bij de foto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk zegt haar Facebookfans gedag

Anouk zelf deelt de foto in haar stories waarbij ze enkele liefdevolle emoticons plaatst. Onder de foto reageren de fans liefdevol. “Jullie zien er echt heel gelukkig uit”, is een van de reacties. Ook de kledingkeuze kan op flink wat comments rekenen. “Couple goals! Zelfde outfit” en “ANWB stelletje”, klinkt het plagend.

Anouk en Dominique hebben elkaar op een bijzondere manier ontmoet. Dominique was namelijk de basketbalcoach van haar zoon. “Op een gegeven moment zag ik op de Instagram van mijn zoon een zekere Dominique reageren en ik dacht ‘Wie is dat?” Toen bleek dat hij de coach van zoonlief was, kon ze maar een ding denken: “Ik dacht: jeetjemina, dat is een stuk”, vertelde ze eerder al.

De twee hebben in 2016 samen een dochtertje gekregen,  genaamd Jelizah Rose. Anouk heeft daarnaast nog vijf andere kinderen uit eerdere relaties: Benjahmin, Elijah, Phoenix, Jesiah en Sion.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk over TVOH-ruzie met Lil' Kleine: 'Wat een sensatie'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!