Van onze partner Peijnenburg Beeld © ANP

Frans over zijn Amerikaanse droom: 'Daar ga ik gewoon voor'

16 januari 2020 18:32

Frans Bauer (46) in New York! Dat is toch wel écht de droom van onze favoriete volkszanger, en als je de afgelopen dagen zijn social media hebt gevolgd dan lijkt deze droom werkelijkheid te worden. “Daar ga ik gewoon echt voor”, aldus een enthousiaste Frans.

"Voor mij is dat écht een carrière in Amerika"

Frans Bauer wist de Nederlandse pers en zijn fans te verrassen met de aankondiging dat hij zijn muzikale pijlen heeft gericht op een Amerikaanse carrière. Hij twitterde het nieuws dat zijn all-time hit Heb Je Even Voor Mij in het Engels is opgenomen om voet aan de Amerikaanse grond te krijgen.  “Het is de afgelopen maanden echt onder de hoed gehouden”, vertelt Frans.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer gaat voor internationale doorbraak

“Eigenlijk komt het naar aanleiding van Mick Jagger die uit het niets Heb Je Even Voor Mij zong”, vervolgt de zanger. “Dat heeft geresulteerd dat ik ben benaderd door een aantal mensen die het erg mooi vonden, en daarom heb ik het in het Engels heb opgenomen. Het is de bedoeling dat ik mijn internationale carrière nu echt vorm ga geven en dat ik straks in Las Vegas kan gaan optreden. Daar ga ik gewoon echt voor.” Toch zit het allemaal net iets anders dan Frans doet lijken.

“Het heeft alles te maken met een lekkernij. Ik zit in de nieuwste Peijnenburg-reclame", legt Frans uit. Van happen word je happie en het is voor de zanger niet moeilijk om zijn Happie Place te verzinnen: “Voor mij is dat écht een carrière in Amerika. Daar ben ik dan een ster, word ik met een limousine rondgereden en het publiek scandeert dan mijn naam: ‘Fransje, Fransje, Fransje.’ Min of meer heb ik al een internationale carrière, maar daar droom ik van.”

“Iedere artiest droomt er natuurlijk van om internationaal succes te hebben”, vervolgt hij. Toch hoeven zijn fans niet bang te zijn dat Frans het eerste te beste vliegtuig pakt naar Amerika. “Geen paniek, ik blijf gewoon in Nederland”, stelt hij zijn trouwe fans gerust.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer denkt na over terugkeer reallifesoap

Frans is een enorme fan van Peijnenburg en daarnaast geliefd bij jong en oud. Ook staat hij, net als Peijnenburg, bekend om zijn positiviteit, authenticiteit en humor; een goede match dus met het ontbijtkoekmerk. Door de positieve energie van zijn ontbijtkoek droomt hij weg naar zijn happie place, als dé grote ster van Amerika. Hier zingt hij Have You a Moment for Me voor 100.000 uitzinnige Amerikaanse fans. Dit is dus het geheim achter Frans zijn positiviteit!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!