Beeld © Getty Images

Het knettert tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston

20 januari 2020 03:51

Brad Pitt (56) en Jennifer Aniston (50) vielen gisteren allebei in de prijzen bij de SAG Awards in Los Angeles. Dat het vuurtje tussen hen nooit helemaal is gedoofd, bleek toen ze elkaar backstage wel heel hartelijk feliciteerden. Foto's van dit moment worden massaal gedeeld op social media.

Brad stond tijdens de SAG Awards als eerste winnaar op het podium om de prijs voor beste mannelijke bijrol voor zijn rol in Once Upon A Time... In Hollywood in ontvangst te nemen. Niet lang daarna viel Jennifer in de prijzen als beste actrice in een dramaserie, voor The Morning Show. Brad was op dat moment nog backstage, omdat hij de pers te woord stond over zijn eigen award. Op beelden van onder meer The Hollywood Reporter is te zien hoe Brad z'n ogen niet van een videoscherm kan houden als z'n ex-vrouw haar award in ontvangst neemt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brad Pitt: ‘Mijn privéleven is zo’n ramp’

Brad en Jennifer waren van 2000 tot 2005 getrouwd. Beide acteurs hertrouwden: Pitt met Angelina Jolie, met wie hij zes kinderen heeft, en Aniston met Justin Theroux. Inmiddels zijn ze allebei weer vrijgezel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!