Beeld © ANP

Frank Dane mist eerste verjaardag zoontje door Olympische Spelen

20 januari 2020 11:29

Frank Dane (38) presenteert zijn ochtendshow deze zomer vanuit Tokio. Radio 538 is wederom van de partij tijdens de Olympische Spelen, heeft de radiozender maandagochtend bekendgemaakt. Dit betekent echter wel dat Frank een belangrijke mijlpaal van zijn zoontje moet missen.

"Dat ga ik proberen te regelen"

De dj en zijn vaste team ontvangen sporters en artiesten in het TeamNL Tokyo Center. Frank kijkt ernaar uit. "De Olympische Spelen is het mooiste sportpodium van de wereld en wij mogen vanuit daar elke dag uitzenden. Ik kan niet wachten en wil alles meemaken. Wedstrijden zien, huldigingen beleven en mooie radio maken met de atleten in de studio. En natuurlijk veel sushi eten." Toch betekent het ook dat de dj zijn gezinnetje moet missen. “Ik ga ze heel erg missen", vertelt Frank tegenover RTL Boulevard. "Ik ben daar nu wel een beetje mee bezig, want ik ga de eerste verjaardag van mijn zoontje missen. Ik ben mijn vriendin al aan het overhalen of ze deze kant op wil komen. Dat ga ik proberen te regelen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Dane tevreden na zijn overname van Edwin Evers

Radio 538 is al sinds de zomerspelen van 2000 aanwezig bij het sportevenement. Ook nu verhuist de hele studio. "We bieden onze luisteraars de kans om op deze manier zo dicht mogelijk bij het olympische vuur te komen. 538 omarmt sport en Oranje in het bijzonder en op deze manier zitten we midden in het Oranje-hart van de Olympische Spelen", aldus Marc Adriani, Content & Programma Directeur Radio.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coen en Sander zorgen voor schaamrood op kaken Frank Dane

De ochtendshow is vanaf maandag 27 juli tot en met 7 augustus dagelijks live vanuit Tokio te horen.

Het is inmiddels meer dan een jaar dat Frank Dane het radiostokje van radio-icoon Edwin Evers overnam. Met succes blijkt, want de 538 Ochtendshow is nog altijd nummer één in de ochtend. RTL Boulevard-verslaggever Lex Uiting blikte met het ochtendteam terug op een geslaagd 2019.

Frank Dane blikt terug op 'leukste jaar ooit'

01:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!