Beeld © Getty Images

Hersentumor ontdekt bij moeder Taylor Swift

21 januari 2020 21:33

Verschrikkelijk nieuws voor de moeder van Taylor Swift (30). Er is namelijk een hersentumor bij haar ontdekt, zo vertelt de zangers tegenover Variety. Om er voor haar moeder te kunnen zijn heeft Taylor besloten om haar nieuwe tour in te korten.

"Het is een heel zware tijd voor ons als familie"

Normaliter gaat de zangeres op een maandenlange tournee langs allerlei arena’s, maar door de situatie met haar moeder geeft ze slechts vier grote concerten in Amerika. Taylor vertelt dat het een zeer moeilijke periode voor haar en haar familie is. “We weten niet wat er gaat gebeuren. We weten niet welke behandeling we gaan kiezen. Het leek ons op dat moment de beste keuze.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Taylor Swift-docu eind van de maand op Netflix

Taylor maakte enkele jaren gelden al bekend dat haar moeder Andrea lijdt aan borstkanker. Deze ziekte keerde onlangs terug en tijdens de behandeling hiervan werd de tumor ontdekt. “"Ze was bezig met chemotherapie toen er ook een hersentumor werd gevonden. De symptomen bij een hersentumor zijn niet te vergelijken met wat we al hadden meegemaakt met kanker. Het is een heel zware tijd voor ons als familie."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!