Beeld © ANP

Carolien Spoor openhartig over bevalling: ‘Magische dag’

22 januari 2020 21:00

Carolien Spoor (32) heeft op haar Instagram stil gestaan bij een hele bijzondere dag voor haar en Jon Karthaus (34). Onlangs werd de actrice voor de tweede keer moeder en het was volgens haar ‘een magische dag’.

"Samen kunnen we de wereld aan"

Carolien deelt een zoet kiekje van haar zelf, haar man en de kleine Elias. Hierbij schrijft ze: “Het hoogtepunt van een hele magische dag. Met zonsopgang reden we in alle rust naar het ziekenhuis en aan het einde van de middag mochten we Elias verwelkomen op deze wereld.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carolien Spoor bevallen van een zoontje

“Ik ben zo dankbaar dat ik deze keer een natuurlijke bevalling heb mogen ervaren”, vervolgt ze. Ook bedankt ze de liefde van haar leven, Jon. “Samen kunnen we de wereld aan, nu met twee mannetjes sterk om voor te zorgen en ze al het moois te laten zien wat het leven te bieden heeft”, besluit ze haar bericht.

Jon en Carolien werden onlangs voor de tweede keer ouders van een zoontje, Elias. Carolien en Jon trouwden in 2016 in Italië en kort daarna maakten ze bekend dat ze hun eerste kindje verwachtten. Zoontje Otis werd in juni 2017 geboren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carolien Spoor geraakt door Five Days: taboe weer doorbroken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!