Beeld © Getty Images

Bloeit de liefde tussen Brad en Jennifer toch weer op na excuus?

22 januari 2020 21:57

Ze waren de talk of the town tijdens de SAG-awards: Brad Pitt (56) en Jennifer Aniston (50). Na de uitreiking hadden de twee het wel erg gezellig met elkaar, en fans hopen dan ook dat de romance tussen de twee weer opbloeit. Volgens Entertainment Tonight is Brad in ieder geval diep door het stof gegaan.

“Ze houden echt van elkaar en zijn veel betere vrienden dan voor de scheiding"

Jaren na de veel besproken breuk tussen Brad en Jennifer zijn de twee weer samen gespot tijdens de SAG-awards.  Een bron vertelt aan de entertainmentsite dat de twee de gehele breuk achter zich hebben gelaten en weer kijken naar de toekomst. Of die toekomst samen zal zijn, is niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het leven lacht Brad Pitt weer volop toe

Brad heeft zich in ieder geval meermaals verontschuldigd voor verschillende voorvallen binnen de relatie. “Brad is nu helemaal nuchter en heeft hard aan zichzelf gewerkt. Hij heeft sorry gezegd voor dingen waarvan hij vind dat hij verantwoordelijk is. Ze hebben het nu achter zich gelaten”, zo vertelt de bron.

De twee zijn nu beter bevriend dan ooit. “Ze houden echt van elkaar en zijn veel betere vrienden dan voor de scheiding.” Of de twee ooit weer samen komen is natuurlijk niet met zekerheid te zeggen. Wel zijn ze allebei vrijgezel en kunnen wel weer door een deur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brad Pitt: 'Dankzij goede vriend Bradley Cooper ben ik nuchter'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!