Chateau Meiland Beeld © ANP

Opvallend nieuws: staat Chateau Meiland te koop?

24 januari 2020 19:06

Het lijkt erop dat het chateau van de familie Meiland te koop staat. Op de website van Chateau Marilleaux is te lezen dat het optrekje verkocht wordt.

"Gerestaureerd kasteel bed & breakfast te koop"

"Chateau Marillaux te koop! Gerestaureerd kasteel bed & breakfast te koop", staat er groot op de website. Volgens het management van Martien en Erica is er niets van waar. Zij denkt dat de site van de familie Meiland gehackt is. Wel is duidelijk dat het om de echte site van de familie gaat en niet om een neppe site.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland komt met eigen kledinglijn

Opvallend genoeg gaf de familie in een interview met De Ondernemer aan over twee jaar te willen stoppen met hun chateau: "Chateau Marillaux bestaat over twee jaar nog wel, maar niet met ons onder dat dak. We willen wat anders, maar wat precies, dat weten we nog niet. Weet je wat het is, het natuurlijk heel leuk zo’n chambre d’hôte, maar je kan zelf nooit ‘ns in je duster naar beneden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland zoekt droomman: 'Gezin moet 'm wel goedkeuren'

Wie Chateau Marillaux wel gedag heeft gezegd, is Caroline. De huisvriendin van de familie vertrok vorig jaar weer terug naar Nederland om een nieuw avontuur te starten. We zochten haar op:

Na Chateau Meiland begint Caroline aan een nieuw avontuur

04:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!