Beeld © ANP

Indringer woning Gerard Joling was verwarde vrouw

30 januari 2020 19:13

Gerard Joling (59) heeft het afgelopen weekend de schrik van zijn leven gekregen nadat een onbekende vrouw zijn woning probeerde binnen te dringen. Volgens misdaadverslaggever John van den Heuvel (57) verkeerde de vrouw in een verwarde toestand.

"Gerard wist niet wat hem overkwam"

John van den Heuvel vertelde in de uitzending van RTL Boulevard dat de vrouw in kwestie erg verward was en momenteel de nodige professionele hulp krijgt. "Deze vrouw heeft psychische problemen, zo laat de politie weten. En Gerard wenst haar dan ook veel beterschap."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling aangeslagen na vrouw die woning binnendringt

De misdaadverslaggever sprak Gerard vlak na het voorval afgelopen zondag. “De vrouw liep naar binnen met een vage babbeltruc. Ze deed heel familiair met Gerard. Hij dacht eerst dat het misschien iemand uit de buurt was," vertelt John. "Gerard wist niet wat hem overkwam en raakte een beetje in paniek. Hij heeft toen de vrouw in zijn woonkamer stond de buurman gebeld. Die is direct met twee zoons richting de woning gekomen."

Gerard liet ook al weten dat er volgens hem niet is meegenomen uit de woning. Uiteraard zat de schrik er goed in. John van den Heuvel gaf de zanger hierop het advies om een alarmknop te installeren bij zijn voordeur.

Het is niet de eerste keer dat onbekenden de woning van Gerard proberen binnen te dringen. In maart 2010 poogden drie gemaskerde mannen met grof geweld in te breken. Dat lukte ze niet, maar het zorgde er wel voor dat de zanger zich niet meer veilig voelde in zijn eigen huis.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Tino Martin reageert op relatiegeruchten Gerard Joling

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!