Beeld © ANP

'Taylor Swift wilde alleen naar Grammy's als ze award kreeg'

31 januari 2020 03:40

Taylor Swift (30) was afgelopen zondag niet aanwezig bij de Grammy's. Daar was volgens de New York Post een reden voor. De krant zegt dat meerdere bronnen verklaren dat de zangeres alleen wilde komen als ze een award zou winnen.

"Een van haar mensen belde en wilde weten of ze een Grammy zou winnen"

De organisatie zou aan het team van de zangeres duidelijk hebben gemaakt dat de uitslag niet voor de awardshow bekend was en dat de Recording Academy ook niet van plan was daar iets aan te veranderen, waarop Swift thuisbleef.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trailer Taylor Swift-docu laat andere kant van popster zien

Een van de insiders vertelt aan de krant: "Een van haar mensen belde en wilde weten of ze een Grammy zou winnen. Het werd niet expliciet als eis neergelegd, maar ze was wel aan het vissen. Uit het gesprek werd duidelijk dat als ze niet zou winnen, ze ook niet zou komen." Een andere bron meldt: "Het is algemeen bekend in de muziekindustrie dat er is gebeld om te horen of ze een Grammy zou krijgen. Dat kon de organisatie niet vertellen, dus is ze niet gegaan."

Een woordvoerder van Swift verwijst het verhaal naar het rijk der fabelen. "Dit is niet waar en lachwekkend, ze is gewoon niet gegaan," aldus de zegsman tegenover de krant, om daar nog de titel van een recente hit van de zangeres aan toe te voegen: "You need to calm down."

Taylor Swift kwam onlangs nog in het nieuws omdat er mogelijk de rechten van haar muziek kwijt zou zijn, hoe dat zit zie je hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!