Beeld © ANP

Lil' Kleine na jaren weer herenigd met zijn moeder

6 februari 2020 19:06

Zo hecht als Lil' Kleine (25) met zijn vader is, zo gecompliceerd is zijn relatie met zijn moeder Babette Verhoef. De erge dingen die zij in zijn jeugd heeft gedaan, leken onvergeeflijk. Toch is er een lichtpuntje: de twee zijn na jaren herenigd.

"Voor ik het wist had ik beiden op schoot en zaten we met z'n allen bij elkaar"

Voor verzoening lijkt het nooit te laat. Ondanks dat Jorik al tijden een slechte relatie heeft met zijn moeder, heeft hij eerder deze week de moeite genomen om haar te bezoeken. Samen met zijn vriendin Jaimie en zoon Lío heeft hij de eerste stappen gezet om weer een band op te bouwen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Ook moeder Lil' Kleine laat van zich horen

Op Instagram deelt Babette meer details over de bijzondere dag. Daarover vertelt ze: "Ik leerde niet één, maar twee kleinkinderen kennen. In de ochtend werd prachtige Sophia geboren, dochter van mijn oudste zoon Nout en schoondochter Sarita, maar in de middag, bij mijn tweede bezoek liep ik tegen dit kereltje aan: mijn kleinzoon Lío van zoon Jorik en schoondochter Jaimie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

TVOH heeft opvolger voor Lil’ Kleine gevonden

In het televisieprogramma Waar is de Mol? heeft Jorik eerder al een verklaring gegeven waarom hij geen contact wil met zijn moeder. Op jonge leeftijd heeft hij 'het hoofdstuk afgesloten'. Wat er precies is voorgevallen tussen hem en Babette is onduidelijk, maar het is volgens de rapper iets wat je niemand aandoet.

Ondanks dat het in zijn familie nu beter lijkt te gaan, blijven de spanning bij The Voice of Holland oplopen:

Wordt het knokken tussen Lil' Kleine en Anouk bij Battles TVOH?

04:15

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!