Beeld © ANP

Rico Verhoeven reageert op geruchten rond relatiebreuk

21 februari 2020 16:13

Zoveel invloed als de kickbokser in de ring heeft, zo weinig invloed heeft hij op de aanhoudende geruchten rondom zijn relatie. Op social media deelt Rico Verhoeven (30) een officieel statement om af te rekenen met de valse berichtgeving rondom de relatiebreuk met zijn ex Jacky (33).

"Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk"

Rico en Jacky zijn zich bewust van hun bekende status, maar ze willen niet langer dat hun kinderen de dupe zijn van de geruchten. Dat ze uit elkaar zijn gegroeid is de enige reden voor beëindigen van hun relatie: "Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij. De enige bron met accurate informatie zijn wijzelf. We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Rico Verhoeven over sneer naar Yolanthe: 'Impulsief foutje'

Maandag werd bekend dat Rico en Jacky na dertien jaar een punt achter hun relatie zetten. Een vervelende opmerking van Jacky onder een Instagram foto van Yolanthe Cabau van Kasbergen (34) bleef in het weekend ervoor niet onopgemerkt. In het verwijderde bericht stond: “Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!” Heeft Yo iets te maken met de liefdesbreuk? Het antwoord is nee. De kersverse ex zei sorry en noemde het een impulsief foutje. 

Voor Yolanthe was 2019 een van de moeilijkste jaren in haar leven. Aan RTL Boulevard vertelt ze er in de onderstaande video meer over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!