Beeld © Getty Images

Meghan: 'Niets houdt ons wettelijk tegen om titel te gebruiken'

22 februari 2020 13:32

Het nieuws dat prins Harry (35) en Meghan Markle (38) het predikaat ‘Royals’ niet meer mogen gebruiken, heeft er ingeslagen bij Meghan. Ze zou het volgens de Daily Mail belachelijk vinden dat ze daardoor de naam Sussex Royal niet meer mag gebruiken.

"Het is niet zo dat ze t-shirts en potloden wil verkopen onder deze naam"

Insiders vertellen de Britse krant dat Meghan flink heeft lopen klagen over het besluit van Queen Elizabeth, de grootmoeder van prins Harry. Meghan zou niet inzien waarom ze de titel, die ze ook als merknaam gebruiken, zou moeten inleveren. “Het is niet zo dat ze t-shirts en potloden wil verkopen onder deze naam”, laat een insider weten. Ook zou Meghan gezegd hebben dat niet het stel wettelijk tegenhoudt om de naam te gebruiken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan mogen zichzelf geen Sussex Royals meer noemen

“Meghan vertelde dat ze helemaal klaar is met alle drama en geen ruimte in haar leven heeft voor tegenstanders. Hetzelfde geldt voor Harry.” Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat het stel akkoord is gegaan met de beslissing van Queen Elizabeth en zullen dus niet langer het woord royal in hun merknaam hebben. 

Het stel maakte onlangs bekend een stap terug te willen doen. Na een intensieve periode van overleg is er besloten dat de twee niet langer onderdeel zullen uitmaken van het Britse koningshuis. Dat betekent ook dat de twee hun eigen boontjes moeten doppen, maar dat gaat ze klaarblijkelijk goed af. Dat zie je hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle zet verhoudingen op scherp na delen 'verboden' video

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!