Beeld © ANP

Miljuschka haalt uit na kritiek op blote billen-foto

22 februari 2020 13:54

Miljuschka Witzenhausen gooit in 2020 het roer volledig om. De 34-jarige presentatrice deelde eerder op haar Instagram een zogenoemde #eerlijkefoto van haar billen, met hierbij een sterke boodschap. Toch zijn er volgers die het niet kunnen laten om nare en vervelende reacties te plaatsen en dan ben je bij Miljuschka aan het verkeerde adres.

"Je hoeft er niet naar te kijken"

De presentatrice deelde een foto van haar billen en schreef daarbij: “Bubble but met tijgerstrepen”. Miljuschka is klaar met gepolijste foto's op social media en start een heuse tegenbeweging met #eerlijkefoto. Door letterlijk met de billen bloot te gaan, wil ze haar volgers een hart onder de riem steken. "Ook bij mij grijpt de onzekerheid soms naar de keel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka geëmotioneerd door terugblikken op scheiding

Hiermee doelt de presentatrice op televisieopnames in Mexico, waarvoor ze in bikini voor de camera verschijnt. "De gedachte dat dan iedereen achter het beeldbuis kan zien hoe ik een bommetje doe inclusief striae, cellulite en wobbelende vetrolletjes. Dat veroorzaakt toch altijd een lichtelijk paniekmoment."

Hoewel het merendeel van haar volgers de actie wel kunnen waarderen, zijn er ook enkele zure reacties te vinden. “Laat ik een rolmodel worden en mijn kont fotograferen, is dit tegenwoordig de manier?", klinkt een. Fans van de presentatrice laten dit niet zomaar gebeuren en mengen zich al snel in de discussie. Miljuschka maakt gelukkig snel korte metten met de reacties en schrijft: "Hoe bedoel je de manier? Ik vond het een mooie foto. Een soort maan. Daarnaast liep ik met deze gevoelens en gedachtes die ik wilde delen. Dit is mijn visuele dagboek. Je hoeft er niet naar te kijken. Er bestaat een knopje ontvolgen op mijn pagina”.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Miljuschka haar blote billen op social media zet

View this post on Instagram

Bubble but met tijgerstrepen Ik zal naast deze #eerlijkefoto ook eerlijk tegen je zijn over wat er soms omgaat in mijn hoofd. Ook bij mij grijpt de onzekerheid nog soms naar de keel. Deze week ben ik meerdere keren op plekken geweest in Mexico waar ik in bikini moest omdat het een item was met bv zwemmen. De gedachte dat dan iedereen achter het beeldbuis kan zien hoe ik een bommetje doe inclusief striae, cellulite en wobbelende vetrolletjes. Dat veroorzaakt toch altijd een lichtelijk paniekmoment. Duizend gedachten flitsen dan door mijn hoofd die vooral te maken hebben met hoe ik wil dat anderen mij zien. Ik zou ervoor kunnen kiezen om het vanuit een andere hoek te filmen, om deze items niet te filmen of om zelfs bedekkend te gaan zwemmen. Maar dan denk ik aan alle vrouwen die hetzelfde voelen omdat het ideaalbeeld constant zo word voorgeschoteld dat we aan de rand van het zwembad zitten te twijfelen om onszelf te laten zien. Ons schamen om in bikini naar de wc te lopen zonder doek om ons heen. De foto’s die we maken en plaatsen op een vakantie van ieder gezinslid in zwemgoed behalve onszelf. Dus dan besluit ik toch in het diepe te springen met alles erop en eraan ongefilterd. Waarna ik er altijd trotser en bevrijder uitklim. Dit is wie ik ben en dus dit is hoe ik wil dat ik gezien word. Dus hier een foto van mijn bubble but waar ik trots op ben. Inclusief de tijgerstrepen die ik heb verdiend met iedere hap die ik neem voor mijn smaakinvestering en levensgenot. WARNING! Ik zal vaker dit soort #eerlijkefoto van mezelf delen om mezelf te bevrijden😘

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!