Beeld © ANP

Op 26 maart gaan de laatste songfestivalkaarten in de verkoop

06 maart 2020 11:57

Fans die de eerste paar kaartverkooprondes naast een ticket voor het Eurovisiesongfestival in Rotterdam hebben gegrepen krijgen nog één kans om er in mei bij te zijn. De derde en laatste verkoopronde gaat op donderdag 26 maart van start, laat de organisatie weten.

Via het officiële verkoopkanaal zijn opnieuw kaarten voor alle negen shows in Rotterdam Ahoy verkrijgbaar. Het gaat om kaartjes voor de halve finales en de eindstrijd op zaterdagavond 16 mei.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coronavirus overschaduwt Eurovisiesongfestival

De prijs voor een kaartje varieert van 23,50 euro voor toegang tot een van de halve finales tot 258,50 euro om bij de grote finale aanwezig te mogen zijn. Volgens de organisatie liggen de prijzen voor de tickets lager dan die van de editie van 2019 in Tel Aviv, Israël.

De NPO maakte vrijdag bekend meerdere alternatieve scenario's te overwegen vanwege het coronavirus. Maar de Nederlandse organisatie van het liedjesfestijn wil niet zeggen wat voor scenario's dat kunnen zijn. Zo is al gesuggereerd dat het songfestival door zou kunnen gaan zonder publiek. Deze alternatieve plannen zijn echter vooralsnog niet van invloed op de geplande kaartverkoop, laat een woordvoerder weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Griepdeskundige: heroverweeg songfestival vanwege coronavirus

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!