Ex-kindster Corey Feldman beschuldigt Charlie Sheen van misbruik

10 maart 2020 14:28

Corey Feldman heeft maandagavond zijn langverwachte documentaire '(My) Truth: The Rape of Two Coreys' uitgebracht. In de film beschuldigt de acteur verschillende mannen uit de filmwereld hem en zijn jeugdvriend Corey Haim op jonge leeftijd seksueel te hebben misbruikt. Een van de namen die Corey noemt: Charlie Sheen. Dat meldt 'Entertainment Weekly'.

De acteur zegt dat zijn naamgenoot, die in 2010 op 38-jarige overleed aan een longontsteking, hem heeft verteld dat hij in 1986 op de set van de film Lucas door de zes jaar oudere Charlie is verkracht. "Het was niet iets wat hij terloops liet vallen. Het was niet van: 'Oh trouwens, dit is er gebeurd.' Hij deelde alle details", zegt Corey in de documentaire.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Corey Feldman noemt namen misbruikers in docu

Charlie werd eerder al beschuldigd van seksueel wangedrag tegenover Corey Haim, iets wat hij altijd heeft ontkend. Hij heeft nog niet gereageerd op de film.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ontnuchtering Charlie Sheen 'was hard nodig'

Corey beweert in zijn tijd als kindster in de jaren 80 slachtoffer te zijn geweest van een pedonetwerk in Hollywood. Ook Haim zou dit zijn overkomen. In de documentaire beschuldigt Corey onder anderen acteurs Jon Grissom en Dominick Brascia, nachtclubeigenaar Alphy Hoffman en artiestenmanager Marty Weiss van seksueel misbruik. Afgezien van Dominick, die in 2018 overleed, hebben ze alle aantijgingen ontkend.

In 2011 werd Charlie Sheen ontslagen bij comedyserie Two and a Half Men, waarin hij de hoofdrol speelde, na een periode vol persoonlijke issues en een reeks beledigingen aan het adres van maker Chuck Lorre:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!