Beeld © Instagram: @joshveldhuizen

Modeontwerpster Josh Veldhuizen en vriend positief getest op corona

15 maart 2020 15:18

Vervelend nieuws voor modeontwerpster Josh Veldhuizen (33) en haar vriend Nick. De twee zitten al sinds dinsdag officieel in quarantaine en op Instagram laat ze weten positief getest te zijn op COVID-19, zoals de officiële benaming voor het coronavirus luidt.

"De artsen gaven zelf aan dat dat iets zeer onwaarschijnlijks zou zijn"

Josh en haar vriend delen een foto waarop de te zien is dat ze allebei mondkapjes dragen. “Maandagavond werd Nick onwel; hij kreeg het steeds benauwder waarop ik uiteindelijk een ambulance moest bellen”, begint Josh haar bericht. Nick werd uiteindelijk meegenomen naar het ziekenhuis en is daar onderzocht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Josh Veldhuizen openhartig over horrorbevalling

“Nadat hij zich een paar uur later wat beter voelde mocht hij naar huis. Voor alle zekerheid werd uiteindelijk ook een corona-test afgenomen, maar de artsen gaven zelf aan dat dat iets zeer onwaarschijnlijks zou zijn.” Toch bleek dit een dag later wel het geval. “Nick was besmet met het coronavirus. Hoewel we niet in risicogebieden zijn geweest.”

Josh liet snel daarna zichzelf en haar dochtertje Alexis testen. “Alexis bleek gelukkig niet besmet te zijn, maar mijn uitslag was positief. Ik heb geen hoge koorts gehad en voel me - naar omstandigheden – prima.” Gelukkig gaat het nu een stukje beter met Josh en Nick. “Nick is ook aan de betere hand. We doen er alles aan om Alexis te beschermen en volgen alle richtlijnen die de GGD adviseert. Alexis vindt het vooral heel gezellig om met papa en mama thuis te te zijn.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Josh Veldhuizen is bevallen van een dochtertje

Onder de foto kan het stel rekenen op flink wat liefdevolle reacties en beterschapswensen. “Wow sterkte”, schrijft Bas Smit. Ook Leontine Borsato wenst haar beterschap.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!