Beeld © Instagram @maikdeboer

BN'ers staan massaal achter boodschap Mark Rutte

16 maart 2020 21:10

Bekend Nederland klimt massaal in de spreekwoordelijke pen na de speech van Mark Rutte avond. "Wat zullen we onszelf beter/anders leren kennen, want ik heb geen idee hoe het is om voor een langere periode je huis niet uit te mogen", aldus Kim-Lian van der Meij.

In zijn toespraak benadrukte de politicus dat 'in een wereld zoals vandaag' nieuws en informatie sneller dan het licht tot ons komt, en een mening ook sneller gegeven is. De realiteit is dat een groot deel van Nederland met het virus besmet zal raken. "Het blijft passen en meten de komende dagen. We moeten blijven zoeken naar een balans van maatregelen die nodig zijn en het gewone leven door laten gaan", aldus de premier. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Acteur Idris Elba besmet met coronavirus

Rutte roept heel Nederland op om elkaar te helpen waar dat kan. "Dit is een tijd waarin we elkaar moeten vinden, over meningsverschillen en tegenstellingen heen. Een tijd om het gezamenlijke belang boven het eigen belang te stellen. En een tijd om ruimte en vertrouwen te geven aan al die mensen die onder hectische omstandigheden dag en nacht bezig zijn anderen te helpen en het virus onder controle te houden."

En daar is bekend Nederland het helemaal mee eens. Onder andere Marieke Elsinga staat (letterlijk) achter de politicus. "Let een beetje op elkaar", schrijft ze dan ook bij een foto van een samen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattie Valk geen bedreiging voor nieuwe liefde Marieke Elsinga

Ook Maik de Boer, Juvat Westendorp, Soundos, Antje Monteiro, Daphne Deckers, Winston Gerschtanowitz en Jamai Loman en nog meer BN'ers laten van zich horen:

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Marc van der Linden: Koningshuis wacht met tot actie overgaan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!