Beeld © ANP

Youp van ’t Hek besmet met coronavirus

19 maart 2020 11:37

Slecht nieuws voor Youp van ’t Hek. De 66-jarige cabaretier is positief getest op het coronavirus, zo maakt zijn management zojuist bekend.

De cabaretier is momenteel opgenomen in het ziekenhuis en volgens zijn management hebben de artsen alles onder controle. Youp kwakkelt de laatste jaren flink met zijn gezondheid en is ook hartpatiënt. In 2015 onderging hij zelfs zware hartoperatie.

Zijn management laat weten in een verklaring: "Wij verzoeken u de familie met rust te laten zodat zij alle aandacht aan het herstel van Youp kunnen geven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Youp van 't Hek baalt van onwel worden op podium

Afgelopen november werd de cabaretier nog onwel op het podium. "Ik voelde het licht uitgaan en dacht: ik moet nokken. In het ziekenhuis moest ik even aan een infuus om dat wat ik tekort kwam aan te vullen. En daarna een nachtje blijven voor de zekerheid”, vertelt hij destijds in Het Parool.

Youp onthulde onlangs nog in een interview met het AD dat hij overweegt een punt achter zijn loopbaan te zetten. Volgens hem moet je op je hoogtepunt stoppen. "Ik overweeg om er op mijn zeventigste een punt achter te zetten. Ik ga niet nadruppelen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Youp van 't Hek luchtig over ziekenhuisopname

Youp van 't Hek geeft duidelijkheid over gezondheidssituatie

03:33

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!