Maeve Kennedy (in roze jurk) en haar zoon Gideon (tweede van rechts). Beeld © AFP

Lichaam vermiste kleindochter Robert F. Kennedy gevonden

07 april 2020 10:12

Het lichaam van de Amerikaanse Maeve Kennedy McKean, de kleindochter van de vermoorde oud-Democratische senator en presidentskandidaat Robert F. Kennedy, is gisteravond lokale tijd gevonden. Maeve verdween afgelopen donderdag met haar achtjarige zoontje Gideon na het kapseizen van de kano waarin ze zaten.

Naar Gideon, die vermoedelijk ook is overleden, wordt nog altijd gezocht. Dat melden Amerikaanse media. Het lichaam van Maeve Kennedy McKean werd gevonden in het water op drie kilometer afstand van de plek waar zij en haar zoon in de kano stapten. Met behulp van helikopters en duikers werd het lichaam van de Kennedy-telg opgespoord. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rampspoed Kennedy's houdt aan: Maeve en zoon Gideon (8) dood na kano-ongeluk

Moeder en zoon gingen donderdag in een kano het water op in een baai in de buurt van Annapolis in de staat Maryland en keerden niet terug. De twee zouden in de kano zijn gesprongen om een bal terug te halen, maar vervolgens zouden ze zijn afgedreven. De kano zou verderop zijn gekapseisd. Donderdag werden al de boot en een peddel gevonden, maar de inzittenden waren tot gisteren vermist. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kleindochter (22) Robert F. Kennedy overleden

De Kennedy-familie heeft al vele jaren te maken met rampspoed. In 1963 werd John F. Kennedy tijdens zijn presidentschap vermoord. Vijf jaar later werd zijn broer Robert Kennedy omgebracht tijdens diens presidentscampagne. In december 1997 kwam Michael LeMoyne Kennedy, één van de elf kinderen van Robert Kennedy, om het leven toen hij tijdens het skiën tegen een boom botste.

In 1999 kwamen John F. Kennedy Jr. met zijn vrouw en schoonzus om het leven tijdens een vliegtuigcrash. Saoirse Kennedy Hill, een kleindochter van Robert, stierf vorig jaar op 22-jarige leeftijd aan een overdosis drugs. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!