Maeve Kennedy (in roze jurk) en haar zoon Gideon (tweede van rechts) (Foto: AFP) Beeld © AFP

Lichaam 8-jarige achterkleinzoon Kennedy ook aangetroffen

09 april 2020 09:27

De tragedie blijft voortduren voor de familie Kennedy. Nadat het lichaam van Maeve Kennedy McKean werd aangetroffen is het water, was haar zoon Gideon (8) nog spoorloos. Inmiddels hebben duikers ook zijn lichaam gevonden.

"Ze werden op de een of andere manier door de wind of het getij de baai in geduwd"

Maeve en Gideon waren met een kano in Chesapeake Bay het water opgegaan, maar kwamen niet meer terug. De nakomelingen van Robert F. Kennedy werden als vermist opgegeven en het lichaam van Maeve werd eergisteren gevonden na een zoektocht met onderwatercamera's. Gideon werd, net als zijn moeder, zo'n drie kilometer ten zuiden van de woning van zijn oma gevonden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lichaam vermiste kleindochter Robert F. Kennedy gevonden

De familie was in Chesapeake Bay omdat daar, met het oog op de corona-quarantaine, meer ruimte is dan in hun eigen huis in Washington. Tijdens het spelen ging er een bal het water in, waarna ze een kano instapten om die weer te halen. "Ze werden op de een of andere manier door de wind of het getij de baai in geduwd", liet vader David weten in een Facebook-oproep.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doodsoorzaak kleindochter Robert F. Kennedy bekend

De Kennedy-familie heeft een rijke geschiedenis aan noodlottige incidenten. Drugs zijn een aantal familieleden fataal geworden, net als een ski-ongeluk en een vliegtuigcrash. President John F. Kennedy werd doodgeschoten in zijn limousine in 1963. Zijn broer Robert werd in 1968 ook vermoord.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!