Beeld © ANP

Daphne Deckers schiet thuiswerkende ouders te hulp

09 april 2020 15:40

In tijden van corona draagt menig BN'er zijn of haar steentje bij. Zo ook Daphne Deckers (51). Toch pakt het voormalig model het wel anders aan dan de meeste bekende collega's. Daphne wil namelijk thuiswerkende ouders helpen en dat doet ze door middel van het voorlezen van kinderboeken.

"Ik heb onwijs veel bewondering voor ouders die thuiswerken"

Op haar persoonlijke Instagram-account vertelt Daphne wat ze van plan is. Omdat ze zo veel bewondering heeft voor ouders die thuiswerken en tegelijkertijd kinderen bezig moeten houden, wil ze deze doelgroep helpen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Daphne Deckers bezoekt set van haar eerste boekverfilming

Ze wil deze mensen namelijk even de handen vrij geven. Om dat te kunnen verwezenlijken, is Daphne een YouTube-kanaal gestart waarop ze kinderboeken voorleest. Benieuwd geworden? Op het kanaal Deckers Leest Voor is te zien en horen hoe Daphne voorleest.

Dat Daphne gaat voorlezen om een handje te helpen, is natuurlijk niet verrassend. Ze is zelf immers ook schrijfster. Voor RTL Boulevard ging Daphne op setbezoek bij de eerste verfilming van haar eigen boek. In de video hieronder zie je hoe dat voor haar was.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Daphne in Het Perfecte Plaatje: 'Kun je iets doder kijken?'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!