Beeld © ANP

Miljuschka laat letterlijk haar naakte waarheid zien

26 april 2020 16:22

Miljuschka Witzenhausen (34) is er niet vies van om een volledige naturel foto te plaatsen. Aan fotoshop doet ze niet en ze omarmt haar curves volledig. Nu plaatst Miljuschka weer een #eerlijkefoto, waarop ze letterlijk de naakte waarheid laat zien.

"Ik weet dat mijn foto’s op insta ook vaak verre van reëel zijn"

Een tijd geleden plaatste Miljuschka al een foto van haar 'vetrol'. Ze is erop tegen dat social media vaak enkel en alleen het 'perfecte lichaam' laat zien. Daar wil ze verandering in brengen, vandaar dat ze weer een Instagram-post wijdt aan dit thema.

Nu het mooi weer is, krijgt de televisiekok veel vragen over welke bikini zij draagt. 'Onzekerheid is weer voelbaar in de lucht omdat velen weer vrezen om straks in een bikini rond te lopen', schrijft ze. Daarom leek het Miljuschka weer een goed moment voor een #eerlijkefoto.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Waarom Miljuschka die (h)eerlijke 'vetrol'-foto plaatste

'Het overgrote beeld wat we voorgeschoteld krijgen op insta is namelijk niet haalbaar voor velen ook niet voor mij', schrijft ze. Voor veel mensen leidt dat tot onzekerheid. Zonde, vindt Miljuschka. 'Wees trots op jezelf. Maak foto’s op het strand dit jaar. Verschuil je niet achter een tas, doek of maak alleen een foto van de kinderen', vervolgt ze.

Vervolgens steekt Miljuschka ook de hand in eigen boezem. 'Ik weet dat mijn foto’s op insta ook vaak verre van reëel zijn. Niet vanwege photoshop want daar ben ik op tegen', legt ze uit. Daarbij vermeldt ze wel dat er vaak veel mensen nodig zijn om die foto's te maken. Denk daarbij aan make-up, styling en een fotograaf.

Miljuschka zit uiteraard ook veel thuis door de coronacrisis. In onderstaande video laat ze zien hoe zij de dagen tijdens de thuisquarantaine doorkomt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!