Beeld © ANP

Drie mannen sloegen met hamers in op auto René van der Gijp

1 mei 2020 17:53

Voetbalanalist René van der Gijp (59) is maandag bij zijn huis belaagd door drie mannen met hamers. Ze liepen op hem af, gewapend met het gereedschap. Bij Radio Veronica vertelt René over deze angstige situatie.

"Als je één klap op je kop krijgt dan ben je dood."

"Ik stond voor het hek en ineens sprongen er drie gasten vanuit het niets voor mijn auto", begint René te vertellen in gesprek met Jan Joost van Gangelen. De situatie werd al snel heftiger. "Ze begonnen als idioten met hamers op die auto in te slaan."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Nieuwe look René van der Gijp maakt heel wat los op Twitter

Gelukkig voor René is zijn auto niet als die van anderen. "Ik heb van die ramen die je niet doorkrijgt, normaal heb je aan één klap voldoende", vertelt hij. De schrik zat er goed in bij René. "Als je één klap op je kop krijgt, zoals op die ramen, dan ben je dood." Gelukkig kwam René er zonder kleerscheuren vanaf.

René laat weten dat de politie volop onderzoek doet naar de zoek. "Ze nemen het heel serieus. Ze hebben elke dag contact met mij en zijn in de buurt aan het surveilleren." Wie de daders zijn, is nog niet bekend. Maar in februari werd er ook ingebroken bij René thuis. "Ik ga er vanuit dat het dezelfde mensen zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!