Beeld © Omroep MAX

Bed & Breakfast-deelneemster baalt van gedeelde badkamers

01 mei 2020 21:29

In 'Bed & Breakfast' komen iedere keer de eigenaren van drie, uiteraard, Bed & Breakfasts bij elkaar over de vloer. Ze beleven dan hoe ze elkaar ontvangen in hun eigen zaak. Dit kaar gaan Ria en Theo, Anita en Mario en Ria en Jon bij elkaar over de vloer. En het is weer een typische aflevering, vol met bedden die 'te zacht zijn' en ongezouten meningen.

"Ik zou er niet over nadenken om dit te verhuren"

Te beginnen bij Ria en Theo. Als Anita hoort dat de douche gedeeld moet worden, vindt ze dat toch een beetje jammer. "Daar ben ik niet zo van." Ook Jon vindt dat jammer. "Maar het ziet er wel mooi uit."

In de avond vindt Anita het te warm. "Maar vannacht gaat het raam open", verzekert Mario haar. Ria en Jon vinden het bed lekker liggen, maar het is wel 'net iets zachter dan thuis.' Ondertussen zijn Anita en Mario toch wat minder positief over het bad. Het ruwe hoofdbord vinden ze maar niets.

Al met al heeft iedereen een fijne nacht gehad, maar in de ochtend misten Ria en Jon toch wel een waterkokertje. Daar gaan Ria en Theo alleen geen gehoor aan geven. "Dat geeft rotzooi, dus dat doen we niet."

Hun beide kamers werden verhuurd voor 67 euro. Ze kregen uiteindelijk honderd procent van de vraagprijs.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Bed & Breakfast-deelnemer snapt niks van lelijke laminaatvloer

In Gouda runnen Ria en Jon hun verblijfplaats. De opbrengst gaat niet naar henzelf, maar naar een weeshuis in Afrika. Dat vinden de andere stellen allebei een heel mooi initiatief.

Toch missen Ria en Theo wel wat. "Iets van henzelf, of zo. Waardoor je ze beter leert kennen." Anita en Mario zijn niet onder de indruk. "Een gedeelde badkamer met de eigenaren, dat vind ik al helemaal minder." Volgens Mario mist ook een beetje vakantiegevoel. 

Na de hele ervaring is Anita alles behalve te spreken over het verblijf. "Ik zou er niet over nadenken om het te verhuren, tenzij ze het op zouden knappen."

Na het verblijf krijgen Ria en Jon 98 procent van de vraagprijs vergoed.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nieuw seizoen Bed & Breakfast nu al een groot succes

In Drimmelen runnen Anita en Mario een B&B met vier kamers in een voormalig schoolgebouw. Uiteraard, gezien al het geklaag, hebben zij wél aparte badkamers voor iedereen.

Beide stellen zijn onder de indruk van de strakke en moderne inrichting in deze B&B. Ria en Jon vonden de setting van het ontbijt een beetje jammer. "Het was alsof ik in een zaal zat", zegt Ria. 

De kamers van Anita en Mario kosten 80 euro per nacht. In totaal krijgen zij, door een kleine gulle gift van Ria en Theo, 102 procent van de vraagprijs. Daarmee winnen zij ook deze aflevering.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!