Koningin Máxima Beeld © RVD/Martijn Beekman

Zo ziet het leven van koningin Máxima er écht uit

04 mei 2020 16:51

De documentaire serie 'Profession: Queen!' volgt drie Europese koninginnen een jaar lang in hun leven. We krijgen een kijkje in de dagelijkse gang van zaken van koninginnen Letizia van Spanje, Mathilde van België en onze eigen Máxima.

De grondwet van zowel Spanje, België als Nederland kent de vrouwen van de gekroonde staatshoofden geen officiële functie toe, maar toch spelen ze allemaal een belangrijke rol in hun land. Zo is Máxima al jaren het populairste lid van het Nederlands koningshuis.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Hier scoor je de Woningsdag-look van Máxima en de prinsessen

De drie koninginnen zijn voor deze docuserie een jaar lang gevolgd in binnen- en buitenland. Máxima ontmoet door haar functie bij de Verenigde Naties machtige mensen uit de politiek en het bedrijfsleven van over de hele wereld. Ze probeert met haar werk de financiële situatie van arme mensen te verbeteren. Naast haar drukke agenda is ze uiteraard ook nog moeder van drie kinderen.

In de docuserie Profession: Queen! op Videoland is te zien hoe het leven van koningin Máxima er voor de coronacrisis uitzag.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Zó openden koningin Máxima en prinsesjes de digitale vrijmarkt

Want door de coronacrisis is natuurlijk ook het dagelijkse leven van Máxima verandert. Zo heeft ze een nieuwe werkplek waar ze gesprekken kan voeren. Meer details over de koninklijke werkplek van de koningin zie je in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!