Boerin Annemiek Beeld © KRO NCRV

Annemiek uit BzV: 'Familie vond haatreacties verschrikkelijk'

16 mei 2020 13:55

In het avontuur dat 'Boer zoekt Vrouw' is vond deelneemster Annemiek niet de ware liefde. Het programma is weliswaar gestopt, maar de jacht naar de liefde uiteraard nog niet.

"Ik laat het van mij afglijden"

Na het televisieprogramma zijn er nog steeds mannen die haar een kaartje schrijven, denkende dat zij wel eens de ware kunnen zijn voor de boerin. Veel mannen boven de veertig schrijven er vaak hun leeftijd niet bij, ontdekt Annemiek. "Maar ik ga echt niet met kerels daten die net zo oud zijn als mijn vader", zegt ze lachend tegen RTV Drenthe.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Verovert deze jongen het hart van boerin Annemiek uit BzV?

De reacties op Annemieks deelname waren niet al te mals. Velen zijn leuk, maar sommige waren bikkelhard. Zo noemden kijkers haar in enkele gevallen een 'psychiatrisch geval'. Dat valt vooral haar familie zwaar. "Die vonden het verschrikkelijk", zegt ze. Haarzelf doet het minder. "Ik laat het van mij afglijden, maar het is niet fijn dat het mijn familie raakt. Weet je, uiteindelijk hebben mensen maar zo'n klein deel van mij gezien. Niemand, behalve mijn vrienden en familie, weet echt hoe ik ben."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!