Beeld © ANP

Royalty-expert: 'Harry gaat zich verloren voelen in Los Angeles'

25 mei 2020 02:35

Het nieuwe leven dat prins Harry (35) met zijn vrouw Meghan (38) en hun zoontje Archie in Los Angeles opbouwt, gaat hem uiteindelijk opbreken. Deze voorspelling is gedaan door royalty expert en auteur Tom Quinn. Dit vertelde Quinn in een nieuwe documentaire over het stel, die dit weekend in het Verenigd Koninkrijk te zien was.

"Ik denk dat Harry zich enorm eenzaam gaat voelen"

In het programma Harry & Meghan: Two Troubled Years ging Quinn dieper in op de acties van het voormalig koninklijke koppel. "Ik denk dat Harry zich enorm eenzaam gaat voelen in de Verenigde Staten. Het omgaan met de pers wordt in Los Angeles voor hem alleen maar zwaarder, iets waartegen hij minder goed bestand is dan Meghan," aldus de auteur, wiens boek Kensington Palace: An Intimate Memoir From Queen Mary to Meghan Markle eerder deze maand uitkwam.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Adele schiet prins Harry en Meghan te hulp in LA

Ook Andrew Morton, die de omstreden biografie van wijlen prinses Diana schreef, vermoedt dat Harry en Meghan het flink te verduren krijgen met de pers in Los Angeles. "Mensen willen weten wat ze doen en waar ze heen gaan. Ze zullen zich waarschijnlijk omringen met mensen die ontbijten in LA en lunchen in New York, nadat ze daar met een privévliegtuig naartoe zijn gevlogen. Dat kun je niet onopgemerkt doen."

Volgens een bron begint Meghan 'eindelijk weer zichzelf te worden'. "De verhuizing naar LA heeft haar zichtbaar goed gedaan."

Harry en Meghan zijn momenteel verwikkeld in een strijd tegen de Britse tabloids. Het stel is van mening dat de kranten bewust negatieve informatie over hen heeft verspreid. In de video hieronder zie je er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!