Beeld © ANP

Oprah maakt special over raciale ongelijkheid in de VS

05 juni 2020 01:58

Oprah Winfrey (66) werkt aan een tweedelig discussieprogramma over de rassenverhouding in de VS. De special wordt daar komende dinsdag en woensdag uitgezonden.

"Het leek me zowel interessant als nuttig"

In OWN Spotlight: Where Do We Go From Here? praat Oprah met activisten, artiesten en leiders uit de Afro-Amerikaanse gemeenschap. "Ik heb in de privésfeer met vrienden en visionairs gesprekken gehad over wat de volgende stap is en waar we nu heen moeten", aldus de presentatrice in een statement. "Het leek me zowel interessant als nuttig om hun idee, zorgen en commentaar in de spotlight te zetten."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Oprah heeft contact gehad met moeder doodgeschoten jogger

Gasten in de special zijn onder meer de burgemeester van Atlanta Keisha Lance Bottoms, regisseur Ava DuVernay, politica Stacey Abrams, acteur David Oyelowo en schrijver Ibram Kendi.

Volgens het persbericht wordt het programma niet alleen uitgezonden op Oprahs eigen zender OWN, maar ook op alle achttien andere kanalen van moederbedrijf Discovery. Het is niet bekend of het programma ook te zien is op de internationale zenders van Discovery.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!