Beeld © Getty Images

Nicht van Donald Trump schrijft onthullend boek over oom

16 juni 2020 14:07

Het 55-jarige nichtje van Donald Trump (74), Mary, heeft aangekondigd van plan te zijn een 'schokkend en aangrijpend boek' over haar oom te publiceren. Dat meldt 'The Daily Beast'.

Mary is de dochter van Trumps overleden broer Fred. Haar boek Too Much And Never Enough zal op 11 augustus verschijnen - vlak voordat de Republikeinen in Amerika hun presidentskandidaat moeten kiezen.

Eén van de meest spraakmakende passages in het boek zal zijn dat Mary vertrouwelijke informatie over Trumps belastingaangifte aan The New York Times heeft doorgespeeld. Zo heeft ze daar verteld dat hij betrokken is bij frauduleuze fiscale regelingen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Boze The Rock richt zich tot Donald Trump

Ook een oudere zus van Trump, Maryanne, doet in het te verschijnen boek haar zegje over haar broer. Dat is bijzonder, omdat zij eigenlijk voor een leven buiten de schijnwerpers heeft gekozen. Desondanks is ze met haar nichtje in gesprek gegaan.

Het lijkt erop dat Mary deels uit is op wraak. Ze is namelijk van mening dat Trump haar overleden vader, zijn broer dus, aan zijn lot heeft overgelaten toen hij een alcoholverslaving had. Ook dat komt uitgebreid aan bod in haar verhaal.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!