Beeld © ANP

Kampeerfanaat Sander Janson werkt nu in de catering

06 juli 2020 12:33

Sander Janson (50) reisde jarenlang voor 'RTL' van camping naar camping om onder andere 'Campinglife' te maken. Daar kwam in 2016 een einde aan, maar Sander heeft nog altijd hoop op een terugkeer van het programma. Dat vertelt hij aan het 'Algemeen Dagblad'.

"We zijn lekker aan het kokkerellen"

Na zijn verdwijning van de televisie heeft Sander een opleiding gevolgd tot orthomoleculair voedingsdeskundige. "Ik vind het fijn om samen met mensen te kijken wat ze mankeren en hoe ze dat op celniveau in orde kunnen krijgen", vertelt Sander aan het AD. "Ik ben hier al heel lang mee bezig. Ik zeg altijd: je bent wat je eet."

Daarnaast werkt Sander tijdelijk ook voor een cateringbedrijf van een vriend van hem. We zijn lekker aan het kokkerellen. Ik doe veel kleine, korte, leuke dingen. En ga veel kitesurfen en motorrijden."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Sander Janson is kapot van einde Campinglife

Sander is al geruime tijd niet meer te zien op de kijkbuis, maar hij heeft nog altijd de wens om weer terug te keren, het liefst natuurlijk met iets dergelijks als Campinglife. Volgens Sander wordt er dan ook gepraat over nieuwe afleveringen van RTL Kampeert. "Door corona zijn veel branches geraakt, dus we zijn nu aan het puzzelen hoe we dat kunnen doen. Het is de bedoeling dat we dat in augustus of september opnemen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!