Naya Rivera en Heather Morris Beeld © Getty Images

Glee-sterren reageren op vermissing oud-collega Naya Rivera

09 juli 2020 17:19

Naya Rivera, die bekend werd vanwege haar rol als  Santana Lopez in de hitserie 'Glee' en gisteren vermist raakte tijdens een boottochtje, is nog altijd niet gevonden. Op social media laten collega's van de 33-jarige actrice nu weten te bidden voor haar.

"Laten we alsjeblieft met z'n allen bidden dat Naya veilig wordt gevonden"

Naya verdween woensdagmiddag tijdens een boottochtje met haar zoontje op Lake Piru, een groot meer in Californië. De politie trof haar zoontje later alleen aan in de boot, die vertelde dat zijn moeder in het water was gesprongen, maar niet meer terug was gekomen.

'We hebben alle gebeden nodig die we kunnen krijgen om onze Naya bij ons thuis te brengen. We hebben jullie liefde en hoop nodig', schreef actrice Heather Morris, die een setje vormde met Naya in Glee, op haar Instagram-pagina na het horen van het hartverscheurende bericht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Glee-actrice Naya Rivera spoorloos verdwenen na boottripje

Meer collega's en vrienden van de vermiste actrice hebben zich inmiddels uitgelaten. Zo liet Harry Shum Jr. op Twitter weten te bidden voor een goede afloop en ook Iqbal Theba, die schoolhoofd Figgins speelde, plaatste een berichtje naar aanleiding van het verschrikkelijke nieuws.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glee-actrice onthult nóg meer over gedrag Lea Michele

Demi Lovato, die voor een aantal afleveringen het liefje van de actrice vertolkte, plaatste in haar Instagram Stories een foto van kaars met daarbij de tekst: 'Laten we alsjeblieft met z'n allen bidden dat Naya veilig wordt gevonden.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Disney hield Demi Lovato tegen om eigen verhaal te vertellen

Actrice Jackée Harry, die samen met Naya te zien was in The Royal Family, heeft ook gereageerd op Twitter. 'We speelden samen in haar allereerste televisieserie, The Royal Family, en ik heb haar carrière sindsdien zien bloeien. Alsjeblieft God, laat het hier niet eindigen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glee-producer na ophef Lea Michele: 'Veel rotte appels in cast'

Inmiddels hebben ook andere sterren gereageerd op het tragische bericht:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!