Naya Rivera Beeld © Getty Images

Politie van Californië stopt zoektocht naar actrice Naya Rivera

10 juli 2020 15:44

De 33-jarige 'Glee'-ster Naya Rivera kwam niet meer boven nadat zij met een boottocht met haar zoon in het water was beland. De politie zoekt wel door naar haar lichaam, maar gaat er niet meer van uit dat zij nog in leven is.

De politie hoopt haar lichaam te vinden en naar haar familie te kunnen brengen. Op camerabeelden die door de Ventura County Sheriff's Office online zijn gezet, is te zien hoe Naya Rivera samen met haar zoontje Josey aankwam bij Lake Piru, waar de twee samen in een huurboot een tochtje gingen maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glee-actrice 'houdt hoop' dat Naya Rivera veilig terugkeert

Op de beelden is te zien hoe de actrice kwam aanrijden, parkeerde en vervolgens met haar zoontje en een tas met spullen richting de steiger liep. Even later is te zien hoe de boot wegvaart en het uitgestrekte meer op gaat.

Het zoontje van Naya maakt het naar omstandigheden goed. De vader van de 4-jarige heeft zich inmiddels over de kleine ontfermd. Ryan Dorsey, met wie de actrice vier jaar getrouwd was, spoedde zich zo snel mogelijk naar het meer waar Naya verdwenen is. Dit meldt People. De 36-jarige Dorsey werd later gespot bij zijn huis in Los Angeles, samen met zoon Josey. Naya en Ryan deelden de voogdij over Josey en kwamen bij hun scheiding overeen geen alimentatie van elkaar te willen hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Amerikaanse autoriteiten denken dat Naya Rivera is overleden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!