Op 3 mei 2007 verdween Maddie McMann.

Politie graaft in tuin Hannover in zaak-Maddie McCann

28 juli 2020 11:32

De politie zoekt sinds vanochtend met een graafmachine in een tuin in het Duitse Hannover naar aanwijzingen over de verdwijning van de dertien jaar geleden verdwenen Britse meisje Madeleine McCann. Het Duitse OM verdenkt de 43-jarige Duitser, Christian B., van de moord op het meisje.

Dat er wordt gegraven, wordt gemeld door de Hannoversche Zeitung.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justitie Duitsland: concreet bewijs voor dood Madeleine McCann

In juni werd gezegd dat er 'concrete bewijzen zijn, niet alleen maar aanwijzingen' dat McCann dood is, zegt de openbaar aanklager.

Hij wil daar geen verdere informatie over geven, melden Duitse media. De openbaar aanklager benadrukt wel dat er geen zogenoemd forensisch bewijs is, zoals het stoffelijk overschot van Madeleine.

Verdwenen in 2007

Het destijds 3-jarige meisje verdween in mei 2007 tijdens een vakantie met haar ouders in Portugal. Sinds die tijd houdt haar lot de gemoederen bezig. De verdachte, de veroordeelde zedendelinquent Christian B., zou het meisje hebben ontvoerd en later hebben gedood.

In een documentaire wordt gemeld dat in de zaak een dertig jaar oude camper van boven tot onder is onderzocht. De wagen zou eigendom zijn geweest van B. en zou er kinderkleding in gevonden zijn. Ook zouden USB-sticks zijn gevonden met kinderpornografische beelden.

Na 13 jaar nieuwe verdachte gepakt voor verdwijning Maddie: dit is Christian B.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verdachte in zaak-Maddie McCann mogelijk ook betrokken bij twee andere vermissingen

Onderzoek in de tuin.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!