Nikkie de Jager Beeld © Getty Images

Nikkie de Jager onder schot gehouden bij overval in haar huis

08 augustus 2020 23:05

Youtube-ster Nikkie de Jager (26) vertelde zaterdagavond dat haar ergste nachtmerrie is uitgekomen. Eerder zaterdag zijn Nikkie en haar verloofde Dylan overvallen in hun eigen huis en onder schot gehouden. Via social media laat de Youtube-ster weten dat zij en haar verloofde veilig zijn.

"Ik schrijf dit bericht om aan jullie te laten weten dat we 'oké' en veilig zijn"

Eerder zaterdag liet de politie weten dat de bewuste woning in Uden door 'minimaal drie daders' werd overvallen. De overvallers vluchtten daarna weg in een beige personenauto. Het is niet bekend of de daders inmiddels gevonden zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Huis Nikkie de Jager overvallen: 'Bewoner liep verwondingen op'

Nikkie laat weten dat zij en haar verloofde fysiek niks mankeren. 'Mentaal is een heel ander verhaal', schrijft ze in haar verklaring. 'Ik schrijf dit bericht om aan jullie te laten weten dat we 'oké' en veilig zijn. Dank voor het begrip dat ik de komende paar dagen voor mezelf neem.' 

Onder het statement dat de YouTube-ster achterliet op Instagram zijn honderden berichten geplaatst. Ook talloze bekende namen uit binnen- en buitenland hebben een boodschap achtergelaten. Sommigen alleen met een hartje, anderen laten weten dat ze aan hen denken of zijn blij dat ze in orde zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sterren nemen stokje van NikkieTutorials over in nieuwe video

Het bericht over de gewapende overval op de make-upartieste wordt ook breed uitgemeten in onder meer de Amerikaanse en Britse media. In januari gebeurde hetzelfde toen de 26-jarige Nikkie onthulde dat ze transgender is. Ze kwam hiermee naar buiten omdat iemand haar chanteerde met haar geheim. Ze sprak er daarna onder meer over in de talkshow van Ellen DeGeneres.

De Nederlandse visagiste heeft op YouTube ruim 13,5 miljoen volgers. Op Instagram wordt ze door meer dan 14 miljoen mensen gevolgd. De vlogster begon in 2008 begon met het maken van filmpjes over haar werk als visagiste. Door de jaren heen werkte Nikkie samen met grote sterren als Lady Gaga en Kim Kardashian.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!