Irene Moors Beeld © ANP

Irene Moors reageert op overlijden oud-collega Jorna Spapens

11 augustus 2020 15:31

SBS-presentatrice Jorna Spapens is vorige week woensdag op 58-jarige leeftijd overleden. "Jorna was een geweldige styliste die mede sfeerbepalend is geweest voor het zondagmiddag-gevoel bij RTL", zo zegt Irene Moors (53) over haar gewaardeerde oud-collega. 

"Jorna was een geweldige styliste"

Irene werkte jaren geleden met Jorna bij Eigen Huis & Tuin, in de tijd van Rob en Nico, en later bij Life & Cooking. "Wat door decor-ontwerpers was bedacht, maakte zij af met haar persoonlijke touch. Ze was gewoon goed in haar vak en bovendien een lieverd. Heel triest dat ze er niet meer is", vertelt de presentatrice aan RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Presentatrice Jorna Spapens op 58-jarige leeftijd overleden

Ook Rob Verlinden heeft met verdriet gereageerd op het overlijden van zijn voormalige collega. "Een mooi mens is heengegaan", laat de bekende tuinman weten vanaf zijn vakantieadres in Spanje.

Jorna was ruim twaalf jaar lang een vertrouwd gezicht op de zaterdagmiddag van SBS6. Samen met Rob Verlinden presenteerde ze het televisieprogramma Rob’s Grote Tuinverbouwing, waarin ze als interieurontwerpster en styliste te zien was. Daarvoor werkte zij jarenlang achter de schermen, bij televisieprogramma’s als Eigen Huis & Tuin en Life & Cooking.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Rob Verlinden verdrietig om overlijden Jorna Spapens

Jorna overleed na een kort ziekbed. Ze laat haar zoon Twan en grote liefde Dennis achter. De familie heeft in besloten kring afscheid genomen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!