Mark Rutte Beeld © RTL Boulevard

Rutte over bruiloft Grapperhaus: 'Daar is iets fout gegaan'

28 augustus 2020 12:41

De bruiloft van Ferdinand Grapperhaus (60) heeft voor nogal wat commotie gezorgd. Op foto's is te zien dat zijn gasten zich niet altijd aan de anderhalvemeterregel hielden. Dries Roelvink (61) voelt Mark Rutte (53) en Ferd Grapperhaus daarom flink aan de tand: heeft dit relletje invloed op zijn geloofwaardigheid? En Dries zou Dries niet zijn als hij ook niet zou vragen naar een mogelijke liefdesbaby.

"Ik was niet uitgenodigd"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Minister Grapperhaus reageert na opgedoken foto's van bruiloft

Volgens Grapperhaus was het een romantische dag. De Minister van Justitie en Veiligheid baalde er daarom flink van dat zijn gasten zich niet altijd aan de coronamaatregelen hielden. "Ik was daar ook heel ongelukkig mee." Hij vroeg zijn gasten steeds om te denken aan de anderhalvemeterregel, maar dat viel niet mee.

Eigenlijk stond er een groot feest gepland, maar uiteindelijk waren er 35 gasten. Had hij de bruiloft niet gewoon af moeten lasten? "Ik vind wel: corona mag het klein krijgen, maar niet eronder. Ik vind de huwelijksgeloften wat dat betreft ook belangrijk." Toch hangt corona nu als een donkere wolk over deze dag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó komt Mark Rutte tussen alle coronahectiek door tot rust

Het hele verhaal zie je vanavond in RTL Boulevard om 18.35 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!