Kim Feenstra / Famke Louise Beeld © ANP

Kim Feenstra in de bres voor Famke Louise na Jinek-debacle

25 september 2020 09:50

Kim Feenstra (35) heeft het op Instagram opgenomen voor Famke Louise. Volgens het model is het volledig onterecht dat de 21-jarige zangeres op social media volledig afgebrand wordt. Daarnaast vindt ze ook dat het voormalige management van Famke een steekje heeft laten vallen.

"Ze zat er wel. Dat verdiend ook wél bewondering"

Kim schrijft in een uitgebreide post dat het niet oké is om alle haat over de #ikdoenietmeermee-actie op Famke af te vuren. De 'Op Me Monnie'-ster was afgelopen dinsdag te gast bij Jinek om haar standpunt uit te leggen, maar zaaide daar alleen nog maar meer verwarring. 'Ze was niet goed voorbereid en in haar frustratie op zoek naar de juiste zinnen om zichzelf te kunnen verwoorden', deelt de fotografe. 

Kim benadrukt in haar post nogmaals dat ze niet achter de omstreden hashtag staat en hem onverantwoord en naïef vindt, 'maar dat neemt niet weg dat ik veel zaken omtrent Covid-19 ook apart vind', aldus de aanstaande moeder.  

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Famke Louise onder vuur: niet stoer, maar roekeloos

Kim laat verder in de post weten dat ze het eigenlijk wel verfrissend vond om op nationale televisie eens een tegengeluid te horen 'waar je het niet mee eens hoeft te zijn, maar dat je misschien wel laat nadenken'. Dat dat vervolgens wordt afgedaan als een complottheorie, vindt ze dan ook jammer. 'Met elkaar in discussie gaan is gezond', stelt het model. 'Van discussiëren kun je leren. Hoe groter je perspectief is hoe groter je hart. Doe het met nuance en respect.'

Daarom vindt ze het ook zo erg voor Famke, die volgens haar 'absoluut niks kwaads in de zin had en nu wordt afgemaakt door verschillende irritante journalisten die niet het lef hebben om haar collega's net zo hard door het slijk te halen (...) Ze zat er wel. Dat verdiend ook wél bewondering.'

Famke Louise diep door het stof na #Ikdoenietmeermee

02:53
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra over waarom ze geen foto's van haar baby gaat posten

Ook over Ali B, de voormalige manager van Famke Louise, heeft Kim geen goed woord over. De 35-jarige schrijft dat ze het niet vindt kunnen dat SPEC 'hun ex-artiesten zo makkelijk op de hak durven te nemen in plaats van dat ze real proberen te zijn'.

Kim is zich ervan bewust dat haar felle reactie ook weer het een en ander uit kan lokken, maar daar is ze op voorbereid. 'Ik heb overal schijt-mensen dat ik stront tekortkom', aldus Kim.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!