Beeld © Qmusic

Het Geluid van Qmusic is geraden

22 oktober 2020 17:27

Wederom is Het Geluid van Qmusic geraden. Ditmaal duurde het een tijdje voordat er een kwartje viel bij de luisteraars, maar Amanda (31) wist het juiste antwoord te geven en ziet binnenkort een bedrag van 35.800 euro op haar rekening bijgeschreven worden.

Het Geluid werd in de middagshow van Domien Verschuren geraden. Het is het derde Geluid in korte tijd, maar het lijkt een steeds moeilijker opgave te worden. Wederom moest de jury een hint geven voordat Het Geluid geraden kon worden. Ditmaal wist Amanda het goede antwoord te geven: de stoffer op het blik klikken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het Geluid van Qmusic is eindelijk geraden

Eerder wist Jos al het eerste Geluid te raden, namelijk het vastklikken van een ruitenwisserblad op de ruitenwisserarm. Hij won toen 48.100 euro. Het tweede Geluid was iets minder waard toen het werd geraden. Toen raadde Gerald dat het ging om een opzetstuk op een tondeuse zetten en won 4.800 euro. 

Het Geluid is al jaren een populair spelletje en Domien vertelde onlangs in RTL Boulevard hoe dit nou in zijn werk gaat, dat zie je hieronder.

Het raden kan weer beginnen: wat is 'Het Geluid'?

02:34

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!