Beeld © ANP

Alles over Ghislaine Maxwell vandaag naar buiten gebracht

22 oktober 2020 17:42

Er wordt steeds meer bekend over de rol van Ghislaine Maxwell (58) in de zaak rondom de overleden steenrijke misbruikverdachte Jeffrey Epstein. Volgens 'Daily Mail' is het dossier van de Britse socialite met extreem persoonlijke documenten donderdagochtend openbaar gemaakt.

"Ik kan me helemaal niet zoiets herinneren"

Ze zou niet alleen meisjes hebben geronseld voor Jeffrey Epstein, maar zelf ook meisjes misbruikt hebben. Nadat uit eerdere rechtbankdocumenten al bleek dat zij zelf ook beschuldigd wordt van seksueel misbruik, liet een slachtoffer onder de naam Samantha in The Sun weten dat ze toentertijd verkracht is door Ghislaine met een seksspeeltje. Samantha zou intertijd 21 jaar zijn toen ze werd gerekruteerd. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prins Andrew in paniek door onthullingen Ghislaine Maxwell?

In de documenten die maar liefst uit 418 pagina’s bestaan, wordt veel meer duidelijk over het seksleven van Ghislaine. De advocaten van Maxwell hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat het dossier niet openbaar gemaakt zou worden, maar verloren maandag de zaak. Volgens haar advocaten gaat het om 'extreem persoonlijke, vertrouwelijke documenten, die gevoelig zijn voor misbruik door de media'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Ghislaine Maxwell niet alleen ronselaar, óók misbruiker'

In het volledige document dat gedeeld is door de Amerikaanse nieuwssite NPR blijkt dat de socialite alles lijkt te ontkennen en zich niet veel herinnert van het ronselen van buitenlandse meisjes jonger dan 18: "Ik kan me helemaal niet zoiets herinneren."

Ghislaine Maxwell zit momenteel vast in Amerika op verdenking van het ronselen van jonge meisjes voor misbruikmiljardair Jeffrey Epstein. Er zijn meerdere mannen die momenteel met de billen knijpen, waaronder Prins Andrew. Hoor er alles over in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!