Beeld © Fox

Deelnemer MasterChef Junior (14) overleden aan kanker

18 november 2020 02:03

Triest nieuws uit Amerika, waar de 14-jarige Ben Watkins na een 1,5 jaar durende strijd met de ziekte kanker is overleden. De tiener werd landelijk bekend na zijn deelname aan het programma 'MasterChef Junior' in 2018, dat gepresenteerd werd door Gordon Ramsay. Dit hebben familieleden van Ben via hun advocaat laten weten.

"Hij heeft veel meegemaakt in zijn te korte leven"

In augustus maakte Ramsay, samen met de deelnemers en juryleden van dat seizoen, een videoboodschap voor Ben om hem een hart onder de riem te steken. Ook riepen ze mensen op om geld over te maken via GoFundMe. Dat bedrag zal nu gebruikt worden voor Bens uitvaart.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Britse tv-entertainer Des O'Connor (88) overleden

Ben ging na MasterChef Junior koken in het restaurant dat zijn familie destijds had, omdat hij daar veel plezier in had. Vanwege zijn bekendheid kwamen mensen uit alle hoeken van het land bij hem eten.

De tiener verloor in 2017 allebei zijn ouders na een tragisch ongeval, maar volgens zijn grootouders 'was hij de sterkste jongen ter wereld'. "Hij heeft veel meegemaakt in zijn te korte leven, maar hij klaagde nooit en bleef overal het positieve van inzien."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!