Tim Hofman Beeld © ANP

Omstanders openen aanval op Tim Hofman tijdens opnames BOOS

26 januari 2021 16:54

Het is geen fijne dag geweest voor Tim Hofman (32) en zijn 'BOOS'-collega's. Tijdens de opnames voor zijn befaamde YouTube-programma werden hij en zijn crew verjaagd door een groepje mensen. De presentator deelt op Twitter het resultaat van die aanval.

"Voed je kinderen anders op, probeer het een keer"

Ditmaal is vooral Tim boos tijdens het maken van het programma BOOS. De presentator vertelt op Twitter dat hij en zijn crew 'verjaagd' zijn vandaag doordat ze bekogeld en omsingeld werden. Tim vindt dat een 'heel on-Nederlands' fenomeen, schrijft hij. 'Jammer wel, gek sfeertje', voegt hij eraan toe. De tv-maker haalt verder uit naar de jongeren: 'Succes met stemmen op kneuzenpartijtjes die journalisten minachten, verdacht maken en het volk ophitsen tegen de verkeerde.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze acteur speelde Tim Hofman in De TV Kantine

Tim is niet op zijn mondje gevallen en haalt ook uit naar de ouders van de lastpakken. 'Voed je kinderen anders op, probeer het een keer. Ben echt heel erg geërgerd, merk ik.' BNNVARA, de producent van BOOS, bevestigt tegenover Boulevard wat er precies gebeurde: "Hun auto werd omsingeld door zo’n 15 mensen die de auto bekogelden met eieren en zorgden voor een dreigende sfeer. Gelukkig kon het team wegrijden en hebben zij later hun opnamedag elders kunnen vervolgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman maakt docuserie over euthanasie bij jongeren

BOOS is niet het enige programma waar Tim zich mee bezighoudt. De presentator heeft zelfs een Televizier-Ring gewonnen met Over Mijn Lijk. In de video hieronder vertelt hij hoe moeilijk het is om die show te maken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!