Mark Rutte Beeld © ANP

Mark Rutte heeft kappersafspraak al gemaakt

23 februari 2021 11:20

Mark Rutte (54) heeft al een kappersafspraak gepland. Dat ontfutselde Frank Dane (39) in de 'Ochtendshow' op Radio 538 bij de kapper van onze premier. Het zou erop wijzen dat vanavond tijdens de persconferentie wordt aangekondigd dat kappers hun deuren weer mogen openen. De Rijksvoorlichtingsdienst laat nu echter weten dat de vork anders in de steel zit.

"Hij gaat pas weer zodra het mag"

Premier Mark Rutte laat zijn afspraken bij de kapper een jaar vooruit inplannen. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten na een item in de ochtendshow van Radio 538. Frank Dane belde met de kapper van de premier om te vragen wanneer Rutte weer een knipbeurt krijgt.

De dj kreeg te horen dat de premier een afspraak heeft voor 6 maart. Daaruit trok Dane de conclusie dat de kappers na 2 maart weer open mogen. De kapper wilde echter niet zeggen wanneer de afspraak is gemaakt. De RVD liet daarop weten dat de knipbeurt al maanden in de boeken staat. "De afspraken bij de kapper worden een heel jaar vooruit gepland, maar hij gaat pas weer zodra het mag."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Leco luidt noodklok voor beautybranche: 'Het is verschrikkelijk'

Of de premier volgende week zaterdag daadwerkelijk in de kappersstoel plaatsneemt, daar wilde de woordvoerder niet op vooruitlopen. Rutte en coronaminister Hugo de Jonge geven dinsdagavond weer een persconferentie, waarin bekend wordt gemaakt of de coronamaatregelen na 2 maart worden versoepeld. Mogelijk mogen de kappers volgende week wel weer aan de slag.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!