Golfer Tiger Woods bij kennis na spoedoperatie aan been

24 februari 2021 07:36

Golfer Tiger Woods (45) is met spoed geopereerd aan zijn rechterbeen, nadat hij zwaargewond raakte bij een auto-ongeval. Volgens zijn artsen is de ingreep goed verlopen en is de voormalig nummer 1 van de wereld weer bij kennis en aanspreekbaar.

"Op dit moment is Woods aanspreekbaar"

Bij het incident in de omgeving van Los Angeles verbrijzelde Woods onder meer een enkel en liep hij een open beenbreuk op. Volgens de artsen zijn onder meer pinnen en schroeven aangebracht in de beschadigde botten van de atleet, wat tot een stabilisatie van zijn verwondingen heeft geleid.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Golficoon Tiger Woods ernstig gewond geraakt bij auto-ongeluk

"Op dit moment is Woods aanspreekbaar en is de eerste fase van het herstel ingezet", aldus een verklaring van het ziekenhuis.

De autoriteiten meldden eerder dat Woods "harder dan de normale snelheid" reed vlak voordat hij dinsdagochtend met zijn auto van de weg raakte. Hij zou de rand van de weg hebben aangetikt en een boom hebben geraakt. Uiteindelijk ging hij met zijn bolide over de kop. Er zou "geen enkel bewijs" zijn geweest dat Woods vlak voor het ongeluk onwel zou zijn geworden of onder invloed was.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!