Stef uit 'Holland's Got Talent' Beeld © Instagram @editienl

Stef uit Holland's Got Talent wil pesten tegengaan met eigen kledinglijn

03 maart 2021 16:08

Stef was een sensatie na zijn optreden in 'Holland's Got Talent', maar is veel meer dan slechts een zangtalent. De 9-jarige is weg van mode en heeft zijn eigen kledinglijn, Shine by Stef, opgericht. Hiermee wil hij een einde maken aan pesten.

"Ik wil kinderen die gepest worden laten zien dat ik achter ze sta"

Stef heeft een doel voor ogen: hij vindt dat iedereen zichzelf mag zijn en zal er alles aan doen om dat te blijven promoten. Toen hij meedeed aan Holland's Got Talent vertelde hij de juryleden dat hij dol is op glitterhakken. De 9-jarige werd vervolgens enorm gepest op school. Als antwoord hierop bracht hij het liedje 'Als je jezelf kunt zijn' uit, waarmee hij zich inzet tegen pestgedrag. Stef gaat nu een stap verder en lanceert zijn eigen kledinglijn Shine by Stef. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali B kan ogen nauwelijks geloven bij HGT-opnames

De kledinglijn bevat allerlei coole stukken, zoals polo's, truien en t-shirts. Stef hoopt een inspiratiebron te zijn voor andere kinderen die gepest worden. "Ik wil kinderen die gepest worden laten zien dat ik achter ze sta", legt de HGT-deelnemer uit aan EditieNL. De kledinglijn is ook een samenwerking met de stichting Stop Pesten Nu, waar een deel van de opbrengst naartoe gaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amira ging 7 jaar geleden viral met HGT-auditie, maar hoe gaat het nu?

Stef wordt zelf niet meer gepest op school, maar dat was vroeger wel anders. "Dat glitterhakken niet voor jongens zijn... Wij hadden allemaal zoiets van: zo is Stef, hij is altijd zo geweest. Hij is gemaakt voor op het podium", vertelt zijn moeder Anouska aan EditieNL. 

Tommy en Rowan gingen er het afgelopen jaar met de winst vandoor in Holland's Got Talent. Het dansduo wil met het prijzengeld ook goed doen. Wat ze van plan zijn, vertellen ze in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!